bodynamic.nl 

Van Nederlandse bodem: Mason Garments

Wij Nederlanders staan bekend als handelaars, innovatieve pioniers en als een vooruitstrevend volk. Dit maken wij niet alleen waar door de beste DJ’s (Tiesto, Armin van Buren) ter wereld voort te brengen, maar zelfs qua kleding en schoenen hebben wij een vinger in de pap. Kijk bijvoorbeeld naar het merk Mason Garments. Met zijn internationale allure heeft dit merk vele markten binnen Europa en ook buiten Europa veroverd. Ga jij ook voor een high end sneaker? Draag dan Mason Garments! Lees snel verder waarom.

De oorsprong

Mason Garments komt oorspronkelijk uit Nederland en wel uit onze hoofdstad Amsterdam. In 2012 opgericht door ontwerper Rendi Aditia, maakte het al snel naam voor zichzelf. Rendi droomde als kind al van het maken van een luxueuze sneaker, die zijn eigen stijl zou reflecteren. De producten zijn allemaal in Italië gemaakt, waardoor er een perfecte kwaliteit gegarandeerd wordt, doordat Italiaans vakmanschap op het gebied van schoenen de beste ter wereld is! Deze combinatie van Nederlands design en Italiaans vakmanschap zorgt voor een prachtig luxueus merk die niet onder doet voor andere luxe-merken.

Mason Garments en Coca Cola

Door een samenwerking met Coca Cola aan te gaan, laat zien dat Mason Garments ambitieus is en op weg is de wereld te veroveren! Speciaal voor Coca Cola heeft Mason Garments een drietal schoenen ontworpen die niks meer dan blijheid uitstralen! Happyness is natuurlijk de signature slogan van Coca  Cola, maar ook Mason Garments kan zich hier volledig in vinden. Beide merken zijn ambitieus en stellen ontwerp en design voorop. Vandaar dat deze samenwerking ons niks verbaasden! De schoenen zijn te vinden in de bekende warenhuizen maar ook online! Wij van Bodynamic vinden de Coca Cola collectie de mooiste die ze tot nu toe op de markt hebben gebracht, dus het is zeker een kijkje waard!

Welke kies jij?

Naast de Coca Cola collectie, heeft het merk nog een hele hoop andere modellen. Denk bijvoorbeeld aan de Tia, Omar, de Barzilla of de Next Gen. Wij van Bodynamic vinden ze allemaal even leuk, met stip op nummer 1 de Coca Cola collectie natuurlijk! Misschien zeggen deze namen je niet zoveel, maar het zijn allemaal luxueuze sneakers in verschillende kleuren zoals blauw, zwart, wit en bruin. Modellen hebben bijvoorbeeld dikke zolen of zijn juist geïnspireerd op runners. Je hebt hoge modellen, lage modellen, veterschoenen of instappers. Voor ieder wat wils dus! Wij hebben zo onze favorieten, maar welke kies jij?

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 bodynamic.nl 

Thema door Anders Norén