bodynamic.nl 

Het aanschaffen van een nieuwe auto

Tegenwoordig zijn er vele opties en mogelijkheden voor het aanschaffen van een auto. Zo kun je een auto kopen, maar is het leasen van een auto de laatste tijd steeds populairder aan het worden. Er zijn natuurlijk wel mensen die liever een nieuwe auto kopen of kiezen voor een tweedehands, maar wordt er voor korte reizen of zakelijk vervoer steeds meer gekozen voor een leaseauto. Met een short lease auto kun je vandaag al de weg op, is het leasecontract dagelijks opzegbaar en beschik je niet over een vaste looptijd. In dit blog vertellen we je meer over short lease, wat ook op zakelijk gebied erg interessant is!

Wat is short lease?

Short lease is nog erg nieuw, maar nu al erg populair bij zowel particulieren als bij bedrijven voor zakelijk vervoer. Het is een vorm van operational lease, maar beschik je hier over een kortere lease periode. Je profiteert van de volledige flexibiliteit gecombineerd met alle voordelen van een traditioneel lease contract. 

Met short lease is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor alle kosten van de auto en zal de maatschappij de auto financieren, terwijl jij een maandelijks bedrag betaald voor het gebruik van de auto. Zo is er een limiet op het aantal kilometers dat je maandelijks mag rijden, waarna je alleen zelf de benzinekosten hoeft te betalen en al de weg op kunt gaan. Een shortlease contract is erg flexibel en beschik je over vele voordelen, waardoor het een zeer interessante optie is voor particulieren als bedrijven!

Een leaseauto voor zakelijk vervoer

Met shortlease zakelijk beschik je over scherpe tarieven en heldere voorwaarden. Er zijn vele leasemaatschappijen die beschikken over een groot wagenpark, waardoor je de juiste auto’s kunt kiezen waar je gemakkelijk en zakelijk naar je klanten kunt rijden. 

De leaseauto’s zijn zakelijk af te nemen, zijn de kosten exclusief btw en beschik je standaard over 2000 km per maand. Je kunt een geheel vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen op basis van jouw gewenste kilometrage en looptijd. Binnen 24 uur staat de auto bij jou voor de zaak, waarna de werknemers er ook direct gebruik van kunnen maken. Door de flexibiliteit kun je ook weer gemakkelijk een leasecontract opzeggen, waardoor je zo efficiënt mogelijk met het kapitaal om kunt gaan in je eigen onderneming en beschikt over de juiste middelen.

Je kunt een onderscheid maken tussen verschillende grootten van de auto’s en is er ook een keuze te maken uit de verschillende automerken. Kies een auto die bij jou past, waarna je een vrijblijvende offerte zult ontvangen voor de geselecteerde auto’s en voorkeuren!

 

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 bodynamic.nl 

Thema door Anders Norén