bodynamic.nl 

DE VOORDELEN VAN CBD-CAPSULES

De voordelen van CBD-capsules

CBD-olie biedt veel voordelen voor onze lichamelijke gezondheid. CBD-capsules, olie of druppels kunnen veelzijdig worden toegepast voor allerlei klachten en kwalen. Ook in tijden van stress en spanningen zorgt CBD-olie voor een goede geestelijke balans. Daarnaast hebben CBD-capsules een positieve werking bij onder andere gewrichtsontstekingen, chronische pijnen, slaapstoornissen en depressies. CBD-olie kan zowel oraal worden ingenomen als druppels of capsules, maar kan ook uitwendig worden gebruikt. Zo is het algemeen bekend dat CBD-capsules een prima middel zijn om onze huid in goede conditie te kunnen houden. Door de lichaamseigen stof in CBD-olie wordt het goed opgenomen in het lichaam en is het daarmee een zeer krachtige antioxidant. Het is dan ook niet voor niets dat CBD-capsules effectief worden ingezet om huidveroudering tegen te gaan. Maar, CBD-olie heeft nog meer voordelen.

CBD-capsules zijn 100% natuurlijk

CBD-olie kun je zowel in druppelvorm als capsule innemen. Zeker als je moeite hebt met de smaak van de olie, is het gebruiken van CBD-capsules een goede optie. Naast het feit dat CBD-capsules 100% natuurlijk zijn, geven ze ook nog eens een snel resultaat. Na inname is het resultaat vaak al binnen 10 minuten waarneembaar. Daarnaast is het niet verslavend en heeft het geen benevelend effect wat met wietolie met THC wel het geval is. CBD-capsules zijn dan ook veilig te gebruiken voor kinderen, volwassenen en zelfs dieren. Begin je net met de inname van CBD-capsules? Dan kun je kiezen voor verschillende sterkten. Zo is deze olie verkrijgbaar als een 2.5, 5 en 10% variant. De meest gekozen sterkte voor CBD-olie, druppels of capsules is 5%. Ervaar je hevige pijnen of geestelijke onrust? Dan kun je ook kiezen voor CBD-capsules van 10%.

CBD-capsules bevatten niet of nauwelijks THC

Zoals door veel mensen wel wordt gedacht, bevat CBD-olie geen THC. Hoewel de plant familie is van de bekende wietplant of cannabis, bevatten deze hennepplanten niet of nauwelijks THC. CBD-olie heeft dus geen effect op de activiteit van onze hersenen en kan daarom veilig gebruikt worden door mensen in allerlei leeftijdscategorieën. Daarnaast werken CBD-capsules niet verslavend en veroorzaken ze geen ongewenste bijwerkingen. Daarom kunnen CBD-olie of capsules veilig voor langere periode gebruikt worden en zijn ze effectief tegen het bestrijden van chronische pijnen, geestelijke onbalans en slaapstoornissen.

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 bodynamic.nl 

Thema door Anders Norén